2009-07-20 20 瀏覽
壽司係我每個星期必食嘅菜式而板長亦係我嘅飛佛今晚勁多車,單係等入停車場都等咗約20分鐘於是女皇就上去攞位先嘩!!要等100個號碼最後到入得坐就已經係1小時後喇三文魚腩,都算肥美珍寶帆立貝,鮮甜味美海膽軍艦,近期當造,超甜"正"都唔少。海膽手卷,同上龍蝦香芒沙律,都唔錯,有幾多龍蝦但略嫌多咗D牛油果,青瓜絲又少咗D。上面仲有金箔,幾矜貴蟹肉蟹籽沙律,都係我必叫嘅,健康D食下菜嘛吞拿魚沙律軍艦,雖然係即做,但有點"馬虎",吞拿魚沙律起舊飯上面未有放平滑,仲有好大個"咕窿"海膽玉子卷,係全晚最唔掂,有D腥腥地,番叮完個賣相又唔掂,個玉子又"鞋鞋地"Summary:飯握得都夠實淨,都唔細舊,魚生都幾新鮮,特別海膽都能保持水準。因為對面有枱客好似少食壽司,提出好多問題有個職員好有耐心去解釋,所以我覺得呢個職員眞抵讚繼而枱客仲起自已個袋攞出自攜日式食物,起大脾位置援援施開點解敢都得莫非佢自攜嘅嘢食好食過板長嘅我地其實都幾唔好彩,經常食飯都會坐起D嘈雜位唔明D人講嘢嘅聲有冇需要咁大囉
壽司係我每個星期必食嘅菜式
而板長亦係我嘅飛佛

今晚勁多車,單係等入停車場都等咗約20分鐘
於是女皇就上去攞位先
嘩!!要等

100個號碼
最後到入得坐就已經係1小時後喇

三文魚腩,都算肥美

珍寶帆立貝,鮮甜味美

海膽軍艦,近期當造,超甜"正"
都唔少。

海膽手卷,同上

龍蝦香芒沙律,都唔錯,有幾多龍蝦
但略嫌多咗D牛油果,青瓜絲又少咗D。

上面仲有金箔,幾矜貴

蟹肉蟹籽沙律,都係我必叫嘅,健康D食下菜嘛

滑,仲有好大個"咕窿"

地"

都能保持水準。

員眞抵讚
繼而枱客仲起自已個袋攞出自攜日式食物,起大脾位置援援施開
點解敢都得

非佢自攜嘅嘢食好食過板長嘅

我地其實都幾唔好彩,經常食飯都會坐起D嘈雜位
唔明D人講嘢嘅聲有冇需要咁大

海膽玉子卷,唔掂