(非會員)
一早知到輝哥出名,但去到真係發覺佢淨係得個名囉! 3個人去食,食左唔係好多野.又唔係食貴野,要成$970埋單,超貴! 其實貴都唔係一個大問題,最緊要貴得有理嘛,點知d水準真係唔惦~好普通,九龍城是但一間都好食過佢喇! d野食收得貴,分量少到嚇死人,d 肥牛無咩牛味,又唔夠"林",魚蛋同墨丸又唔係特別鮮,d 貢丸仲要實到死,一d都唔彈,成舊粉,仲衰過d cheap cheap 酒樓$10 碟個d!其他野都係非常非常普通,食咁貴真係勁唔抵!!!d服務態度真係不知所謂,我落單個時叫雙拼丸,當我諗緊拼咩個時,諗唔夠5秒佢竟然同我講:"咁你慢慢諗啦" 緊住就走左去,個時間鋪頭又唔係忙,使唔使咁呀~ 埋單仲過份,因為我呀爸有張Club卡可以用分當錢係個度食野,一早同佢講定話會用呢張積分卡,佢都話ok,到埋單時佢拎左張卡去成20分鐘,跟住走過黎話張卡同個間公司connect 唔到,叫我地俾cash,因為之前係openrice有人寫過話呢間野用過呢招呃人,咁我咪同佢講無咁多cash 囉,因為一早問過佢地用唔用得呢張卡,又係佢地話ok,咁咪叫佢再試囉,點知唔夠5分鐘就走過黎同我地講張卡又突

埋單仲過份,因為我呀爸有張Club卡可以用分當錢係個度食野,一早同佢講定話會用呢張積分卡,佢都話ok,到埋單時佢拎左張卡去成20分鐘,跟住走過黎話張卡同個間公司connect 唔到,叫我地俾cash,因為之前係openrice有人寫過話呢間野用過呢招呃人,咁我咪同佢講無咁多cash 囉,因為一早問過佢地用唔用得呢張卡,又係佢地話ok,咁咪叫佢再試囉,點知唔夠5分鐘就走過黎同我地講張卡又突然ok 喎,擺明榲笨啦~~

呢度d侍應仲要個個都面黑黑對人,態度差,d野又唔好食,又貴,環境又麻麻,咪使指以我再黎食下一次!!!!!