Mary 提出食佢久違了嘅放題😂,都係嘅對上個幾次食都冇預佢🤭。佢今次話想食d特別d,心諗,放題點樣特別啊。同事介紹左係尖東有一間環境幾好嘅放題,🧐有別於普遍嘅日本放題裝修,佢呢到好大,所以坐得都幾舒服,出面有一個好大嘅地方,放左好多自助嘅食物,⭐️例如沙拉🥗、冷盤、湯、梅酒、清酒🍶、啤酒等⋯⋯⭐️另外佢提供嘅自助飲品同雪糕都係高質系列!好少放題會提供咁多款港產飲品,另外,雪糕🍦就更加正,⭐️movenpick / Häagen Dazs!! 😍味道都有好幾隻大眾款俾人揀。食物質素都唔錯!👍🏼⭐️刺身⭐️壽司⭐️炸物⭐️熱食我地平日食,平均$300 左右,價錢都ok! 佢有好多大房,plan 緊點樣提出下team building 係到食先😂😝

⭐️另外佢提供嘅自助飲品同雪糕都係高質系列!

食物質素都唔錯!👍🏼
⭐️刺身