2022-03-05
奇太郎原味炸雞 加鐵板芝士 $198一上枱啲芝士bulubulu咁,好香濃好naughty🥴 但個雞生前係咪喺農場長期暴曬?乾過我A0嗰陣😅 好彩皮夠脆扑扑,點返啲隱世邪惡拉絲芝士,整體都好食der~ 係個開心嘅肥仔食物三文魚子海膽忌廉醬烏冬 $188海膽味好濃,加埋三文魚子嘅鹹香,成件事好鮮!烏冬夠煙韌,但汁太稠,凍咗會容易膩,但佢真係好鮮好creamy,重口味嘅你一定中意番薯條配柚子蜜糖醬 $58炸得perfect池~ 外脆內軟,番薯味唔算濃但食得出甜味;個柚子醬係神來之筆!酸酸甜甜好清新解膩,明明食到有啲飽濟,點下個汁又覺得可以再大戰三百個回合(講緊薯條🤭)藍紫泡泡 $70冇影相嘅飲品,建議關注血糖人士唔好亂叫🙏🏻整體食物質素唔錯,但價錢不適合糧尾去食,不過試一次無妨的!希望佢啲雞可以做返多啲保濕療程💦
三文魚子海膽忌廉醬烏冬 $188
番薯條配柚子蜜糖醬 $58
藍紫泡泡 $70
冇影相嘅飲品,建議關注血糖人士唔好亂叫🙏🏻