2019-04-19 526 瀏覽
今日晏晝同朋友們係尖沙咀做完gym ,行去地鐵站途中見到一間新既飲品鋪頭。 出面擺晒花籃,行過去8下 ,原來係第一日新開張🤨見到入邊啲裝修好清新好簡潔好舒服好似好高級😍原來係英記茶莊開既😮名牌茶葉,個茶底應該唔會差得去邊掛?決定買杯試下獎勵下自己做完運動😂 我朋友叫既 ,鮮果香片 超足料😍😍😍 未試過飲過一間咁多生果😍佢話好香,需然唔識品茶但飲得出真係好高級既茶😅😋😋😋奇異果奶蓋大理石好新鮮,一啲都唔酸 。 奶蓋冇出邊嗰啲咁厚,好light! 啱晒我哋! 飲完冇咁大罪惡感😂😂士多啤梨奶蓋大理石好好飲😭😭😭😭😭個茶底好清新, 水果好新鮮,奶蓋好輕盈,加埋簡直係天堂☁️ 結果我哋三個都飲晒😂 全部都唔假甜,啲味好夾!!! 可能係出自英記茶莊,所以個茶底真係好正!!佢哋仲有啲cold brew 擺喺度賣,即刻買支返屋企比老豆試😌個Menu有好多選擇,有一個系列叫做茶啡配都好似好吸引😍已經同朋友仔決定下次試!!!!!!

我朋友叫既 ,鮮果香片
超足料😍😍😍 未試過飲過一間咁多生果😍
佢話好香,需然唔識品茶但飲得出真係好高級既茶😅😋😋😋

奇異果奶蓋大理石

士多啤梨奶蓋大理石

個Menu有好多選擇,有一個系列叫做茶啡配都好似好吸引😍

已經同朋友仔決定下次試!!!!!!