2009-04-26 3 瀏覽
實在不知原來呢間分店的評分係 ... 好似大家不太喜歡。 坦白, 開業以來,我亦好似只係係去過不多於5次。 晚餐過後, 帶朋友去吃甜品, 就腳原因, 找來這店!主題日式甜品,但您見我們的order,就知我地不太好.. 雪糕配warabi ,朋友話好味道 (ard $42)  吃冷點冇益,我試了蒸鎦咖啡; 眼見侍應姐姐捧著一個特式玻璃瓶的咖啡,以及杯碟前來, 我以為係俾我自己玩倒咖啡,但我都未來得及取相機拍照,侍應姐姐已急不及待倒哂咖啡入我個杯,...  而且menu的真是”圖片只供參考”,因為塊曲奇細得可憐! 不過咖啡及曲奇味道係幾好的 (ard $30)  朱古力, ok la (ard $30) 個人氣抹茶牛奶好似好好飲,而且放涼了一會,真係表面有一層油脂形成薄膜;好得 (ard $30)環境: 嘈吵得如街市,個人而言不喜歡, 您呢?4人連加一合共 $151〔可能係晚上9時多,大家都到處覓食,我們離開時,有好多人在等位 ..〕
實在不知原來呢間分店的評分係

主題日式甜品,但您見我們的order,就知我地不太好..

雪糕配warabi ,朋友話好味道 (ard $42)

朱古力, ok la (ard $30)
(ard $30)

環境: 嘈吵得如街市,個人而言不喜歡, 您呢?

4人連加一合共 $151

蒸餾house 咖啡
綠茶雪糕加warabi
抹茶牛奶
朱古力
2009-04-25
$35 (宵夜)
蒸餾house 咖啡
綠茶雪糕加warabi