2017-05-07
旺角女人街2邊既餐廳確實有好多,今日就返工lunch就試下間意日菜一坐去,其實都多人食,好彩仲有位吾洗等,個環境就麻麻,幾暗,光線吾係好夠人手方面都吾係好夠,成個樓面得一個人做,所以拎menu,落單都要少少時間Lunch set吾算貴,30幾至50蚊左右,包碗餐湯同一杯飲品,而且飲品5只係普通冷熱飲,仲有珍珠奶茶系列同紅茶系列,感覺都扺。最後我叫左個吉列豬排烏冬配忌廉湯同胚芽珍珠奶茶,而朋友就叫左個白汁焗飯同朱古力奶茶先黎個忌廉湯,味道麻麻,而且有d半凝固既湯粒,不太討好,另外個烏冬等侯既時候吾耐,但湯底味道頗淡,而個炸豬排都好吾香脆,肉質都吾嫩,幾失望而朋友個焗飯更加係不堪入目,汁多餸少,飲品就正正常常,不過都飲得出係奶精味,整體而言係吾好食,但價位低
先黎個忌廉湯,味道麻麻, 而且有d半凝固既湯粒,不太討好,另外個烏冬等侯既時候吾耐,但湯底味道頗淡,而個炸豬排都好吾香脆,肉質都吾嫩,幾失望