2022-09-15
譚仔姐姐米線送錯枱唔緊要!但係竟然把已被顧客用筷子撩過嘅米線送去另一張枱嘅顧客,就真係過分啦!😤😤😤員工衛生意識等於零。🤯🙄🙄估唔到疫情咁嚴重都仲可以有咁嘅事情發生。😤🤬今日去八號花園間譚仔三哥食米線!聽到隔籬12號枱顧客投訴送錯餐,之後聽到一個譚仔姐姐大大聲(佢企喺我前面)話另一個同事送錯枱。(另一個推住送餐車仔嘅姐姐企喺我後面)因為我同隔籬枱只係隔咗個走廊,所以我親眼睇到隔籬枱已經用筷子搞過碗米線。點知企喺我後邊負責送餐嗰個譚仔姐姐check過張單之後,發現碗米線係我張14號枱嘅。負責送餐的譚仔姐姐,竟然當我係聾嘅!直接把碗米線送上我張枱🙄佢可能以為我玩手機咩都睇唔到!我投訴話唔要碗米線。個譚仔姐姐完全唔想理,直至我同隔籬枱一齊投訴話冇可能比一碗其他客人用筷子撩過嘅米線比客人食,佢先肯收返碗米線。之後先再送過碗新嘅來。但係之前等咗20分鐘先至有,現在唔夠5分鐘就送來。🫥其實都幾驚係原先嗰一碗😵💫😬,早知話要改轉薯粉,唔要米線好過!🤦🏻♀️員工衛生意識極低!仲可以咁明目張膽!真係冇下次!
員工衛生意識等於零。🤯🙄🙄
估唔到疫情咁嚴重都仲可以有咁嘅事情發生。😤🤬
今日去八號花園間譚仔三哥食米線!
佢可能以為我玩手機咩都睇唔到!
員工衛生意識極低!仲可以咁明目張膽!真係冇下次!