2016-11-26 3859 瀏覽
我覺得一間好既餐廳除左食物要好食之外,員工既服務態度都好重要。呢度雖然食物OK,但就被一位態度惡劣既員工扣曬分。我地一行六人,點完餐後問一位女侍應拎六杯水,佢就只放低左五杯。到落單都係同一位侍應。午市時段上菜好慢,同行有兩位點既食物都係雜錦串燒飯,但只上左一碗。我地問番果位女侍應,佢查一查電腦後就只答會盡快上(邊行邊講,什至無停低覆我地)。到我地其餘五個人都差唔多食完,我地再問另一位侍應,佢就問我地個飯係咪後加。我地點菜係同時間點,就係果位女侍應漏左單再後加上去,一句唔好意思都無,只係照常落單又無特別跟進食物快少少。等上菜等左一段時間,佢後加又再等多一段時間,所以到碗飯黎到已經過左半個鐘,同行朋友食得勁趕。我地六個人一人叫一碗,佢落餐時只落五樣野,只可以話佢好唔用心,同埋全程黑面,語氣同態度都好唔耐煩咁樣。我相信係個別員工既問題,希望呢間餐廳會注意員工培訓。薄燒豚肉飯,個飯入面無醬汁,而薄燒豚肉都比較乾身。所以成個飯有啲dry。炸雞親子飯,個蛋炒得好滑,用左味醂調味,甜甜地,好食。

我相信係個別員工既問題,希望呢間餐廳會注意員工培訓。

薄燒豚肉飯
炸雞親子飯,個蛋炒得好滑,用左味醂調味,甜甜地,好食。
炸雞親子飯
2016-11-24
15 分鐘 (堂食)
$71.5 (午餐)
炸雞親子飯