2021-12-09 419 瀏覽
🆂🅴🆃🥢 原條鰻魚芝士蛋包飯ᴄʜᴇᴇsᴇ ᴏᴍᴇʟᴇᴛᴛᴇ ʀɪᴄᴇ ᴛᴏᴘᴘᴇᴅ ᴡɪᴛʜ ɢʀɪʟʟᴇᴅ ᴇᴇʟ呢個價錢食到咁大條鰻魚🤩,本身擔心會有伏🤣,結果係冇伏嘅,幾好食~鰻魚大條,厚度正常,不過想要多啲醬汁。不過見唔到芝士嘅蹤影,同埋鰻魚同飯有少少煮得太淋,但可以接受😬。我食嘅呢條鰻魚有成塊面咁長,幾抵食。.🥢 迷你豬軟骨黑蒜烏冬 五貫定食ᴍɪɴɪ ʙʟᴀᴄᴋ ɢᴀʀʟɪᴄ ᴜᴅᴏɴ ᴡɪᴛʜ ᴘᴏʀᴋ ᴄᴀʀᴛɪʟᴀɢᴇ & sᴜsʜɪ sᴇᴛ五貫壽司🍣包括有三文魚壽司、甜蝦壽司、鰻魚壽司、蟹膏蟹肉軍艦、小柱軍艦。豬軟骨烏冬🍜就係好似大學食堂咁樣嘅水平質素。整體不過不失,味道正正常常。呢個價錢有咁多嘢食都幾抵嘅,所以本身都冇要求太多~
🆂🅴🆃
🥢 原條鰻魚芝士蛋包飯