熱烈地慶祝堂食延長到12點,一於book日本燒肉慢慢食唔洗10點就被趕走🤣🤣今次二訪燒肉King,就用消費券食豪d!我地兩個人叫咗和牛二人前set,非常豐富,可以一次過試晒唔同部位嘅牛肉同豬肉~仲有兩個沙律、御飯、同麵豉湯。沙律係煙三文魚配蕃茄油醋汁沙律,煙三文魚好大塊非常有誠意~另外一款沙律就係胡麻醬豆腐仿蟹柳沙律,兩款沙律味道都好唔一樣,感覺好fresh~肉的話款式都有6款,分別有 A5日本黑毛和牛肉眼/ A5日本黑毛和牛西冷(二選一)~澳洲和牛封門柳、A4日本黑毛和牛牛小排品牛板腱、日本黑豚腩肉、日本雞頸肉、牛油什菇,配上燒肉汁,好好餸飯~我地坐嘅位係類似bar台好舒服好有私隱度,仲對住好大嘅OOHA 教主宣傳牆,啱晒鏡粉打卡~黎一小塊澳洲和牛封門柳先~個爐火候好夠~肥美嘅黑豚腩肉,燒一燒d油脂爆晒出黎,都係入口即融~呢餐最正嘅地方就係可以揀肉眼/西冷,有一大塊A4黑毛和牛肉眼,雪花分佈平均,燒一陣就可以即刻放入口,食入口嫩滑同即融嘅感覺!可能今日係平日,餐廳冇限時,可以慢慢燒慢慢食,一次過燒好然後鋪晒上去個飯度,太正了!最後仲有甜品雪❄️米糍~呢餐性價比好高~

沙律係煙三文魚配蕃茄油醋汁沙律,煙三文魚好大塊非常有誠意~

肥美嘅黑豚腩肉,燒一燒d油脂爆晒出黎,都係入口即融~

最後仲有甜品雪❄️米糍~呢餐性價比好高~
  • A5日本黑毛和牛肉眼