真實自費食評其實食過好幾次但因為呢到既炸雞非常吸引所以要俾返個credit佢。今次食係荃新天地分店 但星期日夜晚都要等,所以大家要黎就早啲黎拎飛,因為GULU app 呢間分店係無得拎飛。蜜糖柚子八爪魚沙律 $128 🐙Honey Yuzu Octopus Salad Mixed Salad, Cherry Tomato, Octopus, Flying Fish Roe, Cucumber, Cherry Radish, Parmesan Cheese, Honey Yuzu Dressing.呢個沙律好開胃,而且柚子汁係有一粒粒柚子肉,如果八爪魚多啲就更加好,因為八爪魚薄切都比較少,同埋沙律菜都係比較少,4個人食每人一啖仔。Maru 秘製青口鍋 $178 Maru Blue Mussel PotBlue Mussel,Cherry Tomato, Onion, Mushroom, Garlic, White Wine Rose Sauce, Grated Parmesan Cheese青口份量都算多,黎到大部分都係打開個口,唔會好膩,但唔會太多汁。韓國烤肉芝加哥 $223 🍕Bul
真實自費食評

蜜糖柚子八爪魚沙律 $128 🐙
Honey Yuzu Octopus Salad

Maru 秘製青口鍋 $178
Maru Blue Mussel Pot

韓國烤肉芝加哥 $223 🍕
Bulgogi Chicago
Double Mozzarella Cheese,String Cheese,Kalbi Beef, Pepperoni,Tomato, Parmesan Cheese,Icing Sugar, Parsley Flakes, Maru Tomato Sauce

呢個pizza 四個人食岩岩好,因為佢係一個好厚既批邊,而且非常多芝士,而且係拉絲芝士,食完呢個已經好飽肚。

半半炸雞 Half & Half $259 🐓
蜂蜜牛油炸雞配栗米燒
Honey Butter Fried Chicken with Corn Rib
蜂蜜蒜泥炸雞配蝦片
Honey Garlic Fried Chicken with Prawn Cracker

喺Pizza Maru 我最鍾意呢到既炸雞,蜂蜜牛油炸雞我覺得必點,因為一啲都唔乾,而且個芝士粉甜甜地好開胃,另外依家配栗米係好惹味。
另外蒜泥炸雞既蒜味唔係好重,適合啲唔係特別好蒜味既人。