The Pizza Pig (荔枝角)呢間西餐廳絕對係高質素打造首先要推介PAN-ROASTED SEABASS FILLET & STEWED PRIME SEAFOOD,售價$198(半份)。呢道菜肯定唔會令你失望!細心挑選嘅新鮮海鱸魚配上精心烹調嘅頂級海鮮,每一口都充滿海鮮鮮味,而且肉質嫩滑可口。佢哋仲用獨特調味手法,務求帶出每種食材嘅本味。我試咗之後,真係讚不絕口!第二道要介紹就係SIGNATURE PIGGIE,每件$138(8吋)。呢個就系呢間餐廳嘅經典招牌菜!佢哋嘅炸豬皮有獨特嘅風味,加上鬆軟既薄餅底,簡直就係完美組合。即使你一個人也能輕易解決,但我建議同朋友一齊品嚐,定保証飽肚返屋企。最後,就係PREMIUM ITALIAN COLD CUTS & ASSORTED ITALIAN CHEESES,售價$238。呢度供應嘅意大利凍肉同芝士真係頂級貨色!嚟自意大利嘅名廠,佢哋堅持用最優質食材製作,而且配搭得天衣無縫。即使只係簡單咀嚼,都同樣能感受到醇厚濃郁嘅意大利風味。總括而言,呢間西餐廳絕對係一間質素出眾嘅餐廳!佢哋嘅菜式精心製作,每一道都充滿特色,價錢雖然略高但相當物
The Pizza Pig (荔枝角)

呢間西餐廳絕對係高質素打造

總括而言,呢間西餐廳絕對係一間質素出眾嘅餐廳!佢哋嘅菜式精心製作,每一道都充滿特色,價錢雖然略高但相當物有所值。如果你鍾意品嚐高質素嘅西式美食,我絕對推薦你試下佢哋嘅菜色!

😋靜靜雞指數 🐥🐥🐣🥚🥚
🔂再偷食指數 ✅✅✅✅☑️
💲減荷包指數 💸💸💵💵💵
——————————————————
店舖資料

📍 荔枝角長順街15號D2 Place TWO地下G02號舖