2023-12-29
見勁多like就心諗實無死一定好食咁啦..無睇劣評係我大意咗😢🤧 嗌咗個辣芝士八爪魚同有骨半半炸雞:辣醬味同乳酪粉味炸雞 (辣芝士八爪魚無影相 因為staff撈完之後已經成pat嘢咁唔靚..所以無影到 ,好彩身件白色衫無俾啲辣汁彈到😞 彈到張枱有啲啲咁) 重點嚟了 ,個辣芝士八爪魚勁難食..啲芝士唔明點解俾咁多大蔥落去 ,搞到芝士同蔥味Mix埋一齊勁唔match..食落去真係以為啲芝士壞x咗變x咗質咁..😨 好似食緊腐爛味嘅一pat嘔吐物咁完全唔知食緊乜..好彩啲急凍八爪魚完全唔入味 就揀_晒啲🦑出嚟食埋佢算⑨數🙂 啲辣芝士浸味真係搞不_掂🤧 試咗一啖仔即放棄😷💀 餐廳啲出品唔試味就亂咁嚟就咁賣俾個客都有??🤧 咁我真係祝你生意興隆🙂炸雞賣相望落好似幾咁好呀可🙂 唔好被佢呃到!🆘上嚟得6-7舊咁大把 ,啲肉質又乾又鞋 嗰吓仲以為自己食緊M記啲雞..咩事呀大佬🤧 夠膽死索價$208🤧💀 咁嘅價錢俾啲咁嘅質素我..不如將啲quota拎去食隔離M記唔好? 無下次!!🤬 未食過嘅自己睇路🥲🤧
炸雞賣相望落好似幾咁好呀可🙂 唔好被佢呃到!🆘
半半有骨炸雞(辣醬味&乳酪粉味)