2025-02-13
趁星期日, 一於入西貢放鬆下. 係西貢碼頭巴士站, 沿住海邊散步就會見到好chill嘅WM酒店入面, 佢哋有間M Square環境好闊落好舒服, 樓底高, 有落地玻璃, 陽光可以映照入餐廳, 大量梳化位置, 一於試下先.我地一行3個人, 叫左3樣食物:-Margherita Pizza相當大塊, 冇發酵過度, 個餅底texture好好. 蕃茄味道好濃郁, 而且食得到小蕃茄好新鮮. 芝士拉絲做得好恰到好處, 再加埋羅勒葉, 食材簡潔, 但新鮮+配合得好好, 好開胃!唔怪之得枱枱食客都有叫pizza!Lobster Mac & Cheese 通粉 + 龍蝦肉, 超濃郁嘅芝士 + 龍蝦汁, 估唔到西式汁煮通粉係咁好味, 好好食大推!燒春雞配窩夫燒雞份量係半隻, CP值好高! 仲要味道唔錯, 燒雞肉質偏瘦又唔會”鞋”, 用蜜糖醃製再燒, 皮脆肉嫩, 整體感覺好好. 再加埋4大件窩夫, 窩夫外脆內軟, 食完大滿足!除左食野之外, 呢度仲提供足球機 / 桌球 / 高爾夫球機, 同埋… 好大個螢幕播放球賽, 真係好啱一家大細一齊happy weekend!!
我地一行3個人, 叫左3樣食物:-
Margherita Pizza
唔怪之得枱枱食客都有叫pizza!
Lobster Mac & Cheese
燒春雞配窩夫