週末最享受就係揾間Cafe chill吓,慢慢享受杯咖啡食個brunch😌呢間位於西環,地理位置好方便。地鐵B出一出,過條小馬路就見到呢間cafe。Cafe外有個2張枱可以方便帶有寵物嘅你坐係度食😋亦都可以打卡。入到去環境猶如去到外國嘅Cafe, 好自在甘叫樣嘢食,慢慢hea。待應又服務周到,唔會限你時間叫你走。▫️美食食物推介▫️首選必食係佢哋嘅Croffle🧇 醬料同配料十足! 呢個Croffle好食之處係唔會令你有好粉嘅感覺,鬆鬆香脆❤️焦糖香蕉榛子醬可頌窩夫配朱古力雪糕 $108濃濃焦糖同朱古力雪糕醞埋一齊同Croffle食簡直係絕配第二樣係呢度要點嘅係咖啡Latte Macchiato $40 咖啡拉花,拉得好靚咖啡入口好順口。我本人唔太鐘意啲酸味重嘅咖啡,而呢間正正係我鐘意嘅Nutty感覺。有啲咸食就好似漢堡都係唔錯嘅選擇漢堡份量十足,而且有啲係出面無嘅特色漢堡,就好似 #蟹肉熟食牛肉漢堡包 $118呢個漢堡滲有少少蟹肉鮮味,原來同牛肉一齊食令到個漢堡另一番風味。

▫️美食食物推介▫️

焦糖香蕉榛子醬可頌窩夫配朱古力雪糕 $108