2018-08-12 78 瀏覽
今日放假想同屋企人去觀塘海濱公園行下,到中午時間就喺附近搵間餐廳食個悠閒嘅lunch,見中海日昇中心有好多選擇,就揀左間環境舒適坐得闊樂嘅餐廳呢個卡位好寧靜舒服,幾個人一齊嚟坐梳化傾下計都得,而且鋪面好乾淨整潔中午時段都有10個午餐選擇,仲可以加錢叫其他小食,價錢唔太貴如果想試特飲只要加少少錢就得,而且選擇都多首先揀左一份安格斯牛肉漢堡配脆薯皇,份量都算大,而且脆薯皇炸得好香脆,味道亦相當好而安格斯牛肉漢堡嘅材料都好豐富豐富,有齊芝士、番茄🍅、生菜,配上醬汁唔會太乾身,值得一試餐飲就揀熱玫瑰花茶,其實除咗玫瑰仲有茉莉味道,茶味好香,又可以消暑,好適合女仔飲我哋仲揀咗一份雪花一口牛配珍珠飯,牛肉切成細細粒好容易食,質感好鬆軟,不過味道稍微淡,可配上餐廳嘅醬汁食,便當仲有中華沙律同粟米粒,而餐飲就揀咗熱檸蜜除咗午餐之外,其實餐廳仲有蛋糕咖啡等嘅選擇,如果下午茶時段食就更加抵,大家如果係觀塘食飯可以試吓呀

如果想試特飲只要加少少錢就得,而且選擇都多

安格斯牛肉漢堡脆薯皇

安格斯牛肉漢堡