2023-04-27 32 瀏覽
朋友安排的dinner,總會俾驚喜我們🥰我選擇食物,總係睇性價比。除咗高質素的食物和廚師的手藝,餐廳的位置 環境 燈光 檯櫈 餐具及最重要的服務水準都是保證用餐的愉悅度,今晚冇一樣令我失望👍位置:香港高水準西餐廳的中心區;環境:門面係高級感的蒼綠色,感覺裡面是神祕的森林。推開門別有洞天,朵朵白雲飄在頭頂,真係cloud時代;洗手間的設計都一絲不苟,顏色同大門&椅子顏色相互輝映,提供抹手巾:食物:生猛空運來的法國Blue lobster ,Tuna Sashimi,意牛他他 ,shrimp sashimi 跟血橙係絕配,大大片的black truffle,steak and pasta, Dessert….每一道上檯都係藝術創作;餐具:全檯每件都係made in Italy,估唔到steak knife都好似選妃咁自己話事;服務:專業 有禮 醒目 又耐心講解 令人感覺被esteem.Perfect dinner +happy mood =nice evening
朋友安排的dinner,總會俾驚喜我們🥰
位置:香港高水準西餐廳的中心區;
5、12、25yrs balsamic vinegar
2023-04-25
慶祝紀念
紀念日
5、12、25yrs balsamic vinegar
  • Lobster Spaghetti Carbonara 2.0
  • Caviar Osietra Imperial