哎吔,今次去嘅呢間居酒屋真係幾好揾!入到去,一陣木香混合酒香撲鼻而來,搞到我個食指大動啦!👃我第一件事就係點咗份燒雞軟骨,啱啱好嘅鹹香,啖啖肉都夠晒嚼勁,真係掂過彈弓!🍗跟住我又試咗個明太子烏冬,你話香唔香嘅?啲明太子爆漿出嚟嘅鹹味,同啲烏冬嘅Q滑係咁啱合埋一齊,一啖唔留神就食晒晒半碗!🤤講多句,個照燒雞翼簡直係完美喎!皮脆汁潤,配上特製醬汁,啖啖肉都多汁得嚟唔漏油,一個字 — 正!最後,嚟插花嘅壽喜燒竟然偷咗場!啲牛肉嫩滑得嚟入味,同啲新鮮蔬菜煮落去,既健康又滿足!真係餐餐都想食呢家伙!👌總括落嚟,呢間居酒屋分分鐘成晒我同班friends歺聚嘅hot spot喇!得閒一定要再嚟轉轉,探探更多隱世美食!🍜🎉