餐廳: 好食雲南米線
資訊:

2019-04-15 663 瀏覽
去完Ikea行街,行到夜一夜,拎住一大袋野走咗去食街搵食,時間夜晚十點幾,好多餐廳都閂咗門,見呢間唔錯又多人食,就揀咗"好食"試下。🔸炸醬魚腐功夫麵🔸⭐⭐⭐⭐每間米線舖既炸醬都有獨特既味道, 當然第一次黎都要試下, 味道有少少辣但可以接受, 喜歡重口味既我覺得加埋麵一齊食都唔錯, 係有點太油。 我鍾意食功夫麵, 類似拉麵的。🔸炸豬扒🔸⭐⭐⭐炸得幾鬆脆, 味道都唔錯, 但都幾油。🔸凍檸茶🔸⭐⭐⭐⭐茶底夠濃我鍾意💕見到隔離枱叫咗個拌麵好吸引, 決定下次要試下。

🔸炸醬魚腐功夫麵🔸⭐⭐⭐⭐

🔸炸豬扒🔸⭐⭐⭐
炸得幾鬆脆, 味道都唔錯, 但都幾油。

🔸凍檸茶🔸⭐⭐⭐⭐
茶底夠濃我鍾意💕

見到隔離枱叫咗個拌麵好吸引, 決定下次要試下。