2024-04-27 1257 瀏覽
天氣濕濕熱熱想食啲酸嘢就諗起想去蕃茄師兄!灣仔店舖寬敞舒服 好耐都冇嚟食啦😬嚟蕃茄師兄當然要食佢嘅招牌蕃茄湯啦今次想試吓佢個騸牯鮮滑牛配烏冬$59當然唔少得滑蛋!!印象以前有得加芝士,但今日qrcode 落單嘅時候冇咗等咗一陣超快就上枱佢個蕃茄湯都真係好香濃,酸中偏甜甜好開胃,真係唔覺意會飲晒成碗滑蛋都依舊咁出色滑嘟嘟,煮得剛剛好又唔會過老!騸牯鮮滑牛牛味夠濃!見到有其他客人叫騸牯牛面頰,但因為貴少少今次想試咗佢個滑牛先!絕對冇令人失望😌鍾意佢哋呢度嘅烏冬比較扁身,配埋佢個湯食超正!我鍾意食到一半嘅時候再落埋佢個麻香辣汁,成碗麵再提升咗個鮮味又麻又香又辣!另外一碗都叫左騸牯鮮滑牛配雙太陽蛋通粉$59!個太陽蛋都煎得好高質!蛋白薄身又有燶邊!加$6就可以多杯嘢飲,我哋揀咗檸檬冬瓜茶同埋桂圓紅棗桑寄生茶,兩個都好足料大滿足!當然唔少得要佢嘅雞翼啦!每次嚟都必叫!麻香瑞士汁雞翼 $16 code上面顯示得兩隻,但係嚟到有三隻開心咗😂😂呢個又係必食推介超級入味,但係佢哋又唔會炆到過老,隻雞翼唔會淋晒,仲係可以好有口感!今次另外再試咗腐皮墨魚蝦條有兩條$18 掛住食,唔記得影相都幾好食,但係雞翼
天氣濕濕熱熱想食啲酸嘢就諗起想去蕃茄師兄!
灣仔店舖寬敞舒服 好耐都冇嚟食啦😬
嚟蕃茄師兄當然要食佢嘅招牌蕃茄湯啦

今次想試吓佢個騸牯鮮滑牛配烏冬$59

等咗一陣超快就上枱

滑蛋都依舊咁出色滑嘟嘟,煮得剛剛好又唔會過老!

騸牯鮮滑牛煎雙太陽蛋通粉

當然唔少得要佢嘅雞翼啦!每次嚟都必叫!

今次另外再試咗腐皮墨魚蝦條有兩條$18 掛住食,唔記得影相都幾好食,但係雞翼更突出!
麻香瑞士汁雞中翼

下次會再嚟!開心嘅係佢嘅味道依然冇變!
服務都好好!讚😋

如果要挑剔嘅係唔知係咪我哋坐位嘅問題多咗少少蚊🥹