2017-03-10
今個月內第2次幫襯了.第1次幫襯, 係因為喺黃金買完電腦, 而架車又咁啱泊左喺呢間舖門口, 然後一落車, 見到滿串, 就試一試.叫完野食, 店員就拎左個木盤出黎, 上面有2兜醬汁, 味道都幾特別.因為係即叫即燒, 所以需時會耐少少, 我諗大約10-15分鐘左右就開始上菜.我叫左以下食物:- 岩鹽極品一口牛 (生熟度剛剛好, 軟lum lum, good)- 肥牛金菇卷 (印象中好似落左好多孜然粉)- 玉子燒 (同日式餐廳食既玉子燒差唔多, 醬汁好味, good)- 雞軟骨 (個汁好味, 同平時街邊食既雞軟骨好唔同, good)- 豬仔脾 (我同朋友都覺得好味, 肉質OK, 燒得剛剛好)- 蒜蓉什菇 (正常味道, 無乜特別)我中2呢間野D醬汁, 幾特別, 而呢間野最好既地方係呢度有得飲返杯, 同朋友食下野飲下酒一流, 而且門口都有枱, 適合食煙既朋友.
我叫左以下食物:
- 肥牛金菇卷 (印象中好似落左好多孜然粉)
- 蒜蓉什菇 (正常味道, 無乜特別)