2023-01-20
💥味道可以、衛生麻麻📍鍾廚|銅鑼灣📍人均消費 $ 1 X X ⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️又到左要燒時代廣場COUPON既時候喇🤓可以用$100美食優惠卷既餐廳唔多🫣鍾廚係可以用既不過有好多魔鬼細節👹例如:優惠時段同新年唔用得、茶芥加一都唔計等🥺所以都唔算抵食🤫同埋佢話哂坐落時代廣場,我哋唔expect啲衛生咁一般,個個洗啲碗碗杯杯都話係油淋淋的🥶💟 冰鎮咕嚕肉比平時貴一倍就係多左啲冰同幾粒火龍果球喇😏外皮整得幾脆身、入面亦唔會鞋~不過都係習慣食熱既版本🤭💟 點心類都係逐件叫~一人一粒蝦餃同燒腩卷🤗蝦餃啖啖蝦肉無咁肥豬肉🍤燒腩仔就好耐無食都唔錯😄另外仲叫左個糯米飯唔記得影相🍚幾飽肚不過食左兩啖已經好口渴💔應該幾重味精,唔建議叫🤟🏻不負責任點評好味道🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑🌑🌑性價比🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑回頭率🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑🌑🌑(十粒為滿分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
📍鍾廚|銅鑼灣
📍人均消費 $ 1 X X