2022-11-24 50 瀏覽
同朋友忙完去左附近嘅餐廳食下午茶 見到依間餐廳名幾得意就入左去🤣🍀鐵板蟹籽蟹肉蛋餅拼薯條上枱聞到好香嘅木魚味 除左木魚片 仲有啲蟹籽同醬汁係表面😛 蛋餅煙煙韌韌 入面有啲蟹肉幾夾幾好食🦀 加埋少少辣辣地嘅醬汁 味道更加突出😉 薯條香脆可口 做下午茶吾錯🍟🍀大腸包小腸充滿台灣嘅感覺 大腸糯米腸好夠黏有嚼勁 好好食😋 小腸好香口 油脂岩岩好 咬落口有汁👍🏽 表面仲有啲肉碎 增加口感同味道😜🍀黑白配珍珠豆花仙草牛牛材料好足 每一啖都食到豆花 仙草 珍珠☺️ 一碗嘅份量都吾少 作為甜品吾錯🍮🍀乳酪芝士六重天綜合奶茶好大杯 見到入面有好多材料🤣 最底有滿滿嘅黑糖珍珠 芋圓 芋泥🥰 表面有胚芽 同埋乳酪芝士奶蓋 好滿足😆🍀蘆薈巨峰果肉爆冰一路飲一路有野咬下 酸酸甜甜幾好飲🤣

🍀鐵板蟹籽蟹肉蛋餅拼薯條

🍀大腸包小腸