朋友住屯門,去咗佢樓下食晚餐,叫咗香煎帶子蟹子和風烏龍麵,其實都成$100,但係用好似葵芳廣場嘅紙碗碟上,又要自己拎,我就覺得服務一般,同埋坐喺出邊真係非常大風,啲風又吹啲紙碟飄來飄去,食到最後尾個碗碟真係會吹走,其實都唔太方便,同埋因為喺戶外好多人出出入入,所以我覺得環境一般。食物味道方面,都幾好食,烏龍麵其實就煮得比較係似蕎麥麵,帶子份量都多,亦都唔會有過老嘅情況,蟹籽調出鹹香,令到烏龍麵嘅口感增加,味道甜甜咸咸唔錯,要留意嘅係凍盤上,所以冬天就可能要避免叫啦,我覺得佢最好就寫番返係冷盤定熱盤比客人多啲印象先叫,因為我開頭以為係熱㗎湯麵。叫左鼠尾草鹹蛋黃雞翼,呢一個我就覺得幾好食,鹹蛋黃非常足料,炸得好香脆,熱辣辣,超級好食,鼠尾草就唔太明顯,但都隱約覺得係唔會係死咸有少少香料嘅味道總括嚟講我都幾滿意。總括來講,我覺得呢個價錢起碼要用唔係外賣碟裝,不過可能佢啱啱開所以先係咁,食物方面都唔錯,都可以再俾機會試多一次