今日同一位朋友六點半已經來到,本來以為星期二晚,餐廳都開左一段時間,我地又咁早到,應該得好少人,點知居然都等左大半個鐘先入到去,炎炎夏日響條街道等咁耐真係有小小辛苦不過見依道長期爆滿,質素理應不錯,多人都照等啦!我地結果大約7:15pm入座,出面已經越來越多人等,如果7:30pm後先到,應該要等成粒鐘先有得食!奉勸各位如果要食的話,記得要做好等待嘅心理準備我地一人order左一個丼,分別係甜蝦丼同三文魚吞拿魚丼。重點係,當我睇餐牌嘅時侯,以為d丼係非常巨型嘅,點知上枱嘅時候先發現原來個size同吉x家牛肉飯差唔多,可能仲細添,搞到我有小小失望不過食魚生應該係重質不重量嘅,等我試下味先!味道方面,其實都唔錯,不過不失,同平時出面嘅連鎖壽司店質素差唔多。不過等待時間實在太長,份量亦唔係特別大,我覺得試一次就ok,下次可以去翻連鎖壽司店,唔洗等咁耐添!
不過見依道長期爆滿,質素理應不錯,多人都照等啦!

甜蝦丼
三文魚吞拿魚丼
2017-08-22
40 分鐘 (堂食)
甜蝦丼
三文魚吞拿魚丼