2008-12-11 5 瀏覽
星期一同男友專程黎食個lunch. 不過唔太滿意.男友叫左個 $250 set lunch - mushroom soup + 炆牛肉 + drinkmushroom湯夠濃, 好味. 炆牛肉係好淋, 但個sauce 怪怪地味, 唔鐘意我就要 $228 既 set lunch - starter 係煙三文魚 + roasted chicken + drinkstarter 既三文魚好普通, 燒雞個sauce 就好味, 酸酸甜甜咁.d 野食唔係話難食, 只係唔係特別好味.最大問題係呢間餐廳既seating 實在好迫, 當日不幸鄰桌既女仕講野好大聲, 我根本聽唔清楚我男友講野. 連個waitress企係中間介紹 d lunch時我地都聽唔清楚. 環境好唔舒服. 食完個main course 終於忍唔住調去坐bar 位, 雖然有沖咖啡聲, 但係靜好多, 可以聽到音樂.之後經過出面cafe 食 light food既地方, 我相信坐個度會比坐餐廳裡面舒服! 好悲哀! 起碼d tables 唔會咁迫!咁既價錢既lunch, 唔好食又唔好坐, 真係唔值!
星期一同男友專程黎食個lunch. 不過唔太滿意.
d 野食唔係話難食, 只係唔係特別好味.

咁既價錢既lunch, 唔好食又唔好坐, 真係唔值!