2024-08-24
一向都好鍾意食中東食物,正宗中東食物香港都唔太容易搵到,今日專誠嚟到土瓜灣呢間由中東主廚主理既小店,最鍾意佢食物即叫即做嘅,保留到食物嘅原汁原味!專誠嚟到梗係要食返小店特有嘅食品,叫咗呢個中東美食Shawarma捲餅,另外再叫咗新推出嘅和牛薯條🍟Shawarma 有羊同雞揀,今日選擇咗配雞🤏好鍾意佢嘅卷餅皮唔會硬而好有麵粉香,餡料非常豐富有唔同類型嘅蔬菜包括紫洋蔥,生菜,蕃茄等,因為呢隻肉嘅法係將雞肉切成一片片薄片慢慢燒,所以雞係非常香口👍🏻好鍾意,而且個shawarma 好夠份量,我諗普通女仔可能食唔晒,但對於我呢個忠實fans嚟講食到非常滿足😌至於佢嘅和牛薯條係有心之作,因為佢係即叫即做,熱辣辣,和牛芝士配料豐富但又唔會過漏,同朋友分就啱啱好👍🏻最後梗係唔少得食呢啲香口食物必備嘅Coke Zero,呢餐覺得非常滿足😌一路食都見到有唔少外籍人士入嚟買,睇嚟佢口䠋都做得不錯👍🏻#shadiburgerhk #土瓜灣 #中東食物 #Shawarma #高質 #和牛薯條
一路食都見到有唔少外籍人士入嚟買,睇嚟佢口䠋都做得不錯👍🏻