2010-07-19 4 瀏覽
因為訂左位, 所以去到唔駛等!5個人叫左:青木瓜沙律配糯米飯: 有d 辣, 幾醒胃!沙爹串燒(雞+牛+豬)各兩串: 我只係左雞串, 唔錯, d 肉都juicy, 唔乾, 但個沙爹汁就普普通通泰式炸蝦餅配酸辣青瓜: 好香口, 彈牙冬蔭功湯: 成晚最好, 雖然好辣, 但因為加左芫茜, 好香. 無左平時冬蔭功果種好重既香料味, 亦無平時飲既咁酸! 湯入面有隻大蝦, 都有小小膏!越色春卷: 熱辣辣, 幾好味!菠蘿炒飯: 麻麻地, d 飯唔太熱, 同埋唔夠菠蘿香味青咖哩雞肉配薄餅: 唔太得, d 咖哩一d 都唔香, 個薄餅好似買雪凍果d 自己返黎整咁!牛腩煲: 牛肉好淋, 個汁都好濃!炒雜菜蓮藕片: 普通! Drink: 芒果freeze: 太甜, 好稠!About their service: just so so, keep asking question~~同埋不停地收野, 見有小小野就黎收, 有小小煩!
因為訂左位, 所以去到唔駛等!

5個人叫左:
青木瓜沙律配糯米飯: 有d 辣, 幾醒胃!

泰式炸蝦餅配酸辣青瓜: 好香口, 彈牙

越色春卷: 熱辣辣, 幾好味!

菠蘿炒飯: 麻麻地, d 飯唔太熱, 同埋唔夠菠蘿香味

牛腩煲: 牛肉好淋, 個汁都好濃!
炒雜菜蓮藕片: 普通!
Drink: 芒果freeze: 太甜, 好稠!

2010-07-08
  • 冬蔭功湯