2021-10-03 2017 瀏覽
疫情之後都好少去唱k 通常唱k都會集中歌曲 好少話會集中食物🤔 然而 呢一間港晶neway 係我疫情之前都一直好鍾意嘅一間k房 一黎房間比較足 唔洗擔心會冇位 二黎呢一間嘢食既質素 對比其他neway之中係比較好食嘅一間 無論以前(疫情前)嘅自助餐 到依家午餐嘅單點 我都覺得佢嘅水準係比同行高 當然唔好用一般餐廳既水準作比較😅午餐lunch K 包一個lunch一杯野飲 但已經可以唱3-4個鐘 ( 視乎實際情況 最好早一日book位會唱耐啲)佢食物既價位主要都係88蚊-128蚊 所以我一直覺得又有得食又有得唱呢個價錢真係好抵!食物🥩黑椒汁肉眼扒配意粉 $128牛扒既熟度啱啱好 唔會太過熟 有咬感牛味 其實佢既牛扒真係比得上一般茶仔 好食🍝 焗肉醬意粉 $88意粉就...真係普普通通 佢啲意粉應該一早安排定 放係水煮太耐已經漲哂 肉醬都比較少 但呢個係唱k價最平既食物 我覺得不過不失 可以接受

食物

🥩黑椒汁肉眼扒配意粉 $128