2022-09-03
如果想帶埋毛小寶🐕去約會…Superhooman真係一個好去處! 餐廳環境有格調,走工業風路線…最好就係咁舒適嘅環境都俾你嘅小毛孩坐入室內。竟然仲有狗狗餐牌,真係有得睇又有得食! 結果嗌咗個安格斯牛他他比狗狗🐶人嘅餐牌選擇豐富…海鮮、意粉、其他主食、甜品,樣樣都有選擇…仲有特色cocktail添🤤。我哋兩人頭盤就嗌咗: 1️⃣ Tuna Tartare 新鮮嘅吞拿魚他他,加入牛油果同蟹子嘅唔同口感,wasabi味道啱啱好2️⃣ The Perfect Combo 最開心嘅小食拼盤,唔單止有魷魚圈、薯條,仲有大大隻嘅炸蝦🍤。如果嗌多杯啤酒真係無敵主菜方面: 3️⃣ Australian M5 Wagyu Tataki和牛切片固然入味,不過配料先係精粹… Brussels sprouts、蘑菇、紅洋蔥,加埋隻自制土佐醋醬油汁真係好好味4️⃣ Braised Mussels in Cream Sauce with Sourdough 呢碟係我至愛😍大大隻嘅青口,濃郁嘅忌廉汁…用sourdough dip嚟食至啱!最後梗係唔少得甜品:5️⃣ Banana & Nutella Waffle 其實已經好飽,不過見到有
1️⃣ Tuna Tartare
2️⃣ The Perfect Combo
主菜方面:
最後梗係唔少得甜品:
5️⃣ Banana & Nutella Waffle
其實已經好飽,不過見到有香蕉榛子同窩夫嘅完美配合實在忍唔住…分量超大超滿足
臨走見到佢餐牌仲有lunch set,下次一定要嚟試吓。天時暑熱有得同狗狗坐室內最好!