限時120分鐘嘅套餐包頭盤同任食火鍋;頭盤連埋雞煲共有七個選擇,再喺八款精選湯底打邊爐!自助區有丸類、蔬菜等; 懷舊風嘅裝潢、特多濶落卡位,坐得舒適!  🥩🍲Set C澳洲M4和牛海鮮大滿貫套餐 $398🌶️招牌麻辣雞煲 - 我地揀左小辣,醬汁超香濃超惹味嘅雞件配上特多配料包括香蒜頭🧄、洋蔥🧅等香料!雞肉鮮嫩,辣味香濃!醬汁包住啖啖雞肉刺激味蕾!小辣辣度啱啱好,大約有半隻雞嘅份量!🥩牛拼盤:有SRF極黑和牛、極上安格斯牛小排、牛下肩、牛板腱等!一次過上枱有勁多種肉類🥩唔同部位都唔同口感,可以每樣都食勻最happy!  🌟個人推介🌟SRF極黑和牛油脂均勻,色澤亮麗!牛下肩肉質紥實香口,薄切嘅牛板腱肉味香濃、軟身易人口!封門柳帶點咬勁,口感非常好!🦐海鮮拼盤:有鮑魚、青口、扇貝、海蝦、大蜆、深海龍躉片;按人頭嘅數量,朮其海蝦同海龍躉片好出色!鮮味十足!湯底我地揀左野菌冬瓜湯,湯頭清甜,野菌鮮味,食到咁上下可食埋個冬瓜!感覺可下下火!其他仲有黑豚肉、黑豚五花片、好少見嘅牛栢頁; 仲有粟米餃同木耳餃🥟 都相當唔錯!🍦最後食埋雪糕做甜品真係大滿足!人和月雞煲火鍋店地址📍:尖沙咀海防道38-40號中

🥩🍲Set C澳洲M4和牛海鮮大滿貫套餐 $398

🍦最後食埋雪糕做甜品真係大滿足!

人和月雞煲火鍋
地址📍:尖沙咀海防道38-40號中達大廈3樓