2023-02-16 105 瀏覽
見到呢種咁和風裝飾gei, 不禁就會好想試下, 可惜冇book到枱, 所以只能夠坐出面gei圓枱。如果佢好好食就可以考慮下次book定入面, 坐得舒服d之餘仲可以再多d和風gei感覺, 可惜佢食物普遍都普通, 所以都係試1次就算因為佢張枱唔太大, 所以先叫左個小食加意粉, 免得1次過d野食黎晒都唔知點擺放d野食明太子雞翼 - 輕微辣, 我覺得味道一般, 冇乜特別檸檬忌廉帶子意粉 - 呢個好食, 有檸檬gei味道但唔會太酸, 恰到好處。成個意粉好多汁好creamy, 因為個sauce好味, 所以會好滿足。個帶子味道都唔錯。另1個主菜焦糖麥芽黑啤燉牛面肉 - 第1啖食落去有食藥材gei感覺, 因為有少少苦澀, 應該係黑啤所致。可能黑啤落得過多, 根本完全食唔到有焦糖味道, 定係焦糖都燒焦左 😅 不過佢個肉係煮得淋gei~ 朋友反而唔覺得呢種淋同湯渣相提並論, 其實又有d過份, 只係唔知係咪佢煮得耐左, 有唔少碎肉。由於佢價錢唔平, 所以唔抵食, 性價比好低

明太子雞翼 - 輕微辣, 我覺得味道一般, 冇乜特別
明太子雞翼

檸檬忌廉帶子意粉