2021-05-14
姪仔平時好鐘意Twinkle Baker Decor的蛋糕,因為又靚,又好食,又好玩。同佢慶祝生日,我特意訂個Twinkle Baker Decor蛋糕送俾佢。上網見到有好多款呼喚童心,啱小朋友又好玩的蛋糕,款款都好可愛。姪仔是恐龍迷,佢好鐘意飲美祿和食朱古力。見到有個4.5吋叫MILO®髒髒龍的蛋糕($388)啱哂佢口味,便訂了一個俾佢。嘩,個蛋糕造型好靚好生動。蛋糕上層有隻頑皮的MILO®髒髒龍在美祿湖中浸泥漿浴🤣!超濃郁的美祿慕絲與朱古力牛油蛋糕,配上美祿可可球與朱古力脆莎榛子醬,又香又滑,超美味,令人難以抗拒。個蛋糕唔係好甜,大人細佬都啱食。大大個8個人都夠分。姪仔見到個MILO®髒髒龍開心到飛起。之後我們一起看查理與巧克力工廠的影碟,渡過快樂的一晚。買MILO®髒髒龍,還免費送了一包美祿麥芽粒,好食!
買MILO®髒髒龍,還免費送了一包美祿麥芽粒,好食!