今日同男朋友去呢間咕嚕咕嚕飲野食飯,聽到餐廳名已經覺得肚餓🤤餐廳係諾士佛臺既一棟大廈入面,一入去已經見到大招牌同bar game俾客人使用我地都係志在食少少野同飲下野,叫左香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉🍝 黑松露野菌pizza🍕兩杯cocktail🍹🍸pina colada同cosmopolitan香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉🍝 第一眼就睇到粒帶子好大粒好吸引🤤青醬同帶子好夾。意粉彈牙配合青醬真係好鬼正😋而且相比出面既青醬意粉,呢度既冇咁多油,超正👍🏻黑松露野菌pizza🍕黑松露好香😌再夾埋芝士同野菌食到停唔到口,加上薄餅脆卜卜好香口😋差啲連男朋友果份都食埋🤣呢度除左食野得,仲有桌球玩有波睇仲有Beer pong玩架!同一大班朋友黎飲酒吹水下玩都好正👍🏻🤩 推薦指數:7 / 10📍 餐廳資料:咕嚕咕嚕 (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣4樓☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*喜歡我的食評請Like & Follow🫶🏻 @umi.bengal.foodie#foodie #foodies #foodiegram #foodielife #foodie

pina colada & cosmopolitan

香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉🍝
香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉

黑松露野菌pizza🍕
黑松露野菌pizza

🤩 推薦指數:7 / 10
📍 餐廳資料:咕嚕咕嚕 (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺10號騰龍閣4樓

#foodie #foodies #foodiegram #foodielife #foodiehk #hkfood #hkfoodie #hkrestaurant #香港美食 #尖沙咀美食 #諾士佛臺 #咕嚕咕嚕 #GuluGulu #意粉 #pizza #飲野
pina colada & cosmopolitan
香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉