2020-04-14 532 瀏覽
銅鑼灣專食咖哩嘅餐廳唔係好多,想食咖哩應該都會諗起呢度。但鋪面一d都唔起眼,如果唔係去開銅鑼灣都未必會行過黎呢個位置。由於我喺銅鑼灣返工,經同事介紹,我幫襯過呢度兩次了。侍應大部分都唔係本地人,但總有一個係識廣東話,就算唔識廣東話都唔會驚叫唔到野食!😂兩次我都係叫左咖哩烏冬套餐,再加左個小食炸魷魚鬚。咖哩湯底係最出色,吉列豬扒幾厚身,炸蝦同豬都幾脆身,而且d粉唔會好厚,加上烏冬麵都算滑,再配埋咖哩湯,係幾好食。以一碗麵黎講算少少貴,但勝在好食!薄牛肉咖哩烏冬吉列豬扒咖哩烏冬炸蝦咖哩烏冬Curry Bee地址📍: 銅鑼灣謝斐道524號地下.............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️ 環境👀: ⭐️⭐️⭐️💫服務👨🏻‍🍳: ⭐️⭐️⭐️抵食💰: ⭐️⭐️⭐️💫

Curry Bee
地址📍: 銅鑼灣謝斐道524號地下