餐廳: Chillax
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
生日週🎂 要對自己好啲收到風最近新開了一間可以一面嘆靚咖啡☕️,一面享受按摩💆🏻‍♀️服務😍的餐廳最近湊2個小朋友真係攰到頂點😩好想喺好似蜜蜂咁煩繁忙既生活節奏,放慢腳步放鬆下所以快快手預約同米爸二人去嘆下先🥳位於銅鑼灣的🌿 Chillax 🌿門口及餐廳設計屬於簡單型格風格咁岩仲見到有客人抱住小狗🐶坐喺餐廳入面享受tea time咖啡☕️+cake🍰 Chillax原來係一間 #寵物友善餐廳🥰餐廳有2層,下層是coffee bar座位主要是以簡約輕鬆為主而2樓就是餐廳擺設及按摩室午巿及晚巿均有套餐食物選擇,如需要另加按摩服務,按摩價錢仲會有75折添呀😍我同老公今次都是食了午餐才來這裡所以只選了「Chillaxation 」massage package B 有按摩,有咖啡☕️仲有小食一件🍰1️⃣30分鐘按摩(包括頭/肩頸/手部)2️⃣飲品+ refreshments (mini pie/ scone / upgrade slice cake) 全程按摩由十多年經驗按摩師負責大部份女仔愛按摩但又怕按得太大力痛到縮埋一舊🥺呢位按摩師力度到位,感覺係好舒服放鬆根骨肌肉,一啲都唔痛🤩👍🏻值得一讚係張按摩梳化
生日週🎂 要對自己好啲
最近湊2個小朋友真係攰到頂點😩
好想喺好似蜜蜂咁煩繁忙既生活節奏,放慢腳步放鬆下
所以快快手預約同米爸二人去嘆下先🥳

Chillax原來係一間 #寵物友善餐廳🥰
餐廳有2層,下層是coffee bar

座位主要是以簡約輕鬆為主
而2樓就是餐廳擺設及按摩室

我同老公今次都是食了午餐才來這裡
有按摩,有咖啡☕️仲有小食一件🍰
1️⃣30分鐘按摩(包括頭/肩頸/手部)

全程按摩由十多年經驗按摩師負責
大部份女仔愛按摩但又怕按得太大力痛到縮埋一舊🥺

值得一讚係張按摩梳化床非常軟,好舒服
加上舒適寧靜的環境,老公按按下就舒服到訓著覺🤣

另一樣貼心設計係呢到用漏斗來計時,唔會好似用計時器倒數+響聲令人咁有壓力

按摩完就到tea time
老公要左杯Flat White
我就要iced Latte
熱咖啡味道好香醇,入口好滑~按完摩本身仍充滿睡意,飲左幾啖都即時醒神晒🤩
蛋糕方面要左一件Newyork cheesecake 同埋柚子cheese cake 🍰
芝士味都好香,柚子就帶點清新感覺,唔會覺得太膩

Chillax 集合所有令人放鬆嘅元素🥳🌿一走出門口好似煥然一新,叉滿電既感覺!爽!
返到屋企又要繼續同2隻小魔怪搏鬥了😩
2020-11-13