1K
2020-03-20 31 瀏覽
bookmark 左好耐前排終於黎到試,選左個香辣蒜片蟹肉意大利粉同冬蔭公海鮮意大利飯冬蔭功risotto 好rich. 冬蔭功香味濃郁, fusion 又幾match. 海鮮有青口魷魚. risotto 口感可以再硬身一點,但總體味道都唔錯Flat White 落左double shot, coffee 偏向nutty, 拉花都頗細緻,蠻大一杯已有野食供應cafe 黎講算唔錯香辣蒜片蟹肉意大利粉都係橙黃色系,其實都係較重口味系列不過味道無risotto 咁濃. 主要係蒜香,加左點辣椒有點香辣感覺. spaghetti 口感都唔錯, 不過蟹肉量唔多, 又有點被蓋過味道整體味道都唔錯,環境都好坐

整體味道都唔錯,環境都好坐