2019-03-25
朋友平時鍾意飲下酒同食日本野, 上網睇發現呢間放題竟然有燒酒/梅酒任飲, 就試下佢啦飲品櫃~ 任拎架!食物款式好多、魚生款式更多: 比較小有既油甘魚、帶子都有~唔好講咁多, 飲杯酒先, 係出面任拎既~ 味道一般般, 但勝在飲幾多都得^^燒饅魚~ 個汁幾香, 不過饅魚有小小腥魚生黎啦!! 最正係D蝦! 赤蝦同生蝦都好正、爽口得黎唔會腥! 帶子都唔錯~ 燒牛利~ 又燒得唔錯wor....有香脆既效果、牛利唔會燒得過老!帶子壽司燒雞軟骨~壽司拼盤! 最正係芝士蟹棒壽司、表面既芝士香味融入哂壽司同埋蟹棒到、又唔會太膩! 蝦類既壽司都幾高質!燒比目魚! 比目魚既價錢一般比較貴、好小係放題到見到! 佢燒得好香、一D腥味都無、魚身好滑, 之後引唔住enore左一碟!燒波羅同翠玉瓜, 呢個可以中和下飽膩既感覺海膽拖羅壽司~ 個海膽一般般, 可以不試食到最後竟然有得簡Haagen Dazs同Movenpick既雪糕! 一人有一個! 正阿喂!!!食左咁多野又飲左咁多酒, 一個人都係200幾蚊咋, 真係好抵食阿! 鍾意飲酒既朋友要try try佢啦!
食物款式好多、魚生款式更多: 比較小有既油甘魚、帶子都有~
燒饅魚~ 個汁幾香, 不過饅魚有小小腥
帶子壽司
燒雞軟骨~
燒波羅同翠玉瓜, 呢個可以中和下飽膩既感覺
海膽拖羅壽司~ 個海膽一般般, 可以不試 食到最後竟然有得簡Haagen Dazs同Movenpick既雪糕! 一人有一個! 正阿喂!!!