2018-08-31
朋友在葵興 上班,所以約朋友去咗kCC商場 ,搭𨋢上樓上八樓 ,嗰到新開咗 間(咪走雞) 食肆 聚腳朝天。原來8樓都開咗好多間餐廳 、但咪走雞就非常當眼, 一出𨋢 直望,就在眼前 ,非常容易搵到。餐廳內光線充足。 環境 清潔乾淨, 侍應也很有禮貌地招呼我們入座, 及細心地介紹我們餐牌上的食物, 服務態度認真抵讚。我order咗一個招牌咪走雞 飯 又可以轉(菜飯)$74 顧名思義 招牌咪走雞飯 ,果然酒味濃郁 ,雞肉嫩滑, 即叫即製 ,非常新鮮, 送飯一流。 值得介紹朋友 來體驗一下。朋友選擇咗個 套餐, 花膠雞湯 米粉 可以轉(粉線)。 米線湯底清甜 , 花膠 大大舊,而且雪白嫩滑 膠質 豐富,再加上 皮薄 肉質 新鮮 的 雞肉 味道鮮美, 材料十足。仲有 自選 一個小食, 朋友選了 椒鹽豆腐 豆腐 有一碟 份量, 豆腐 粒粒 皮脆 入口軟滑, 套餐還包括 飲品一杯$68 認真超值抵食。
我order咗一個招牌咪走雞 飯 又可以轉(菜飯)$74
值得介紹朋友 來體驗一下。
朋友選擇咗個 套餐, 花膠雞湯 米粉 可以轉(粉線)。
豆腐 粒粒 皮脆 入口軟滑,
套餐還包括 飲品一杯$68 認真超值抵食。