招聘中
薪金面議
4天前
薪金面議
4天前
餐廳: 千両 (國際金融中心商場)
資訊:

2017-02-10 843 瀏覽
我係日本料理既愛好者 成日都要食日本野先覺得滿足~ 今次我又去品嚐美食 同屋企人行完街之後 就去左好受大眾歡迎既「千両」食壽司 一行四人都預左大吃大喝 豪食一次~因為晚飯時間 我地等位都等左半個鐘 終於入到去 ☺ 我地前前後後叫左廿幾碟壽司 三文魚係眾人既至愛 屋企人有啲中意食軍艦壽司 有啲中意食手卷~🍣其實我個人都幾揀擇 我比較中意食刺身 仲要係某幾款刺身先岩食 我既至愛係帶子刺身同埋油甘魚😍我地叫左起碼三碟帶子同埋四碟油甘魚刺身~ 「千両」並非浪得虛名 佢既刺身大大件好足料之餘 仲好新鮮 肉質鮮美 每一啖都令人回味無窮😋我地四個人最後一千三百幾蚊埋單😅 偶爾豪一次就算喇 長期咁食法 真係會荷包乾硬化 搵極都唔夠食 😂 服務員做野都幾勤奮 經常幫我地收走啲空碟 令我地食既時候可以坐得舒服啲~

2015-09-25
30 分鐘 (堂食)