2009-01-29
***********有D字唔識打 , 容我有少少錯別字我都係聽朋友說好 , 所以我去試下我去到 , 等左好耐足足OVER5分鐘 , 先有人人招呼 , 新年期間 , 算了可以接受我叫了幾碟壽司............油甘魚<-----------------------勁少魚味 , 少少"聲"金槍魚手卷<-----------------完全冇味甜蝦<--------------------------有味 , 不過係"聲"味"凡"立貝<---------------------勁唔新"先"劍魚<--------------------------比起其他 , 劍魚好味 , 同元氣果D差唔多海膽<---------------------------有"劫"味櫻花蝦沙律<-----------------OK普通 , 唔難食 , 又唔係特好味(全碟係菜 $40)食左咁少野 , 我同我朋友立即頂唔順要走咁已經300幾喇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!銅鑼灣食野貴D都意料中事 , 不過咁難食 , 咁既錢食D咁野
我都係聽朋友說好 , 所以我去試下
我叫了幾碟壽司............
金槍魚手卷<-----------------完全冇味
食左咁少野 , 我同我朋友立即頂唔順要走
銅鑼灣食野貴D都意料中事 , 不過咁難食 , 咁既錢食D咁野 ,
捐左0佢好過!!!
我朋友說熟食好似好D , 不過我唔會想再行近