2020-10-19 3145 瀏覽
同男朋友上山頂拍拖慶祝,上網search山頂推薦既餐廳黎黎去去都係個幾間🤣一落車即刻衝去呢間醫肚,點知佢話我地無book位,要等起碼20分鐘...但明明我見到入面仲有大把位等左大約十五分鐘就比我地入去,staff建議我地食野先好除口罩。入到去好開揚,咁岩坐個位置可以睇風景當你Ready落單既時候就將呢塊板由STOP轉做RUN,佢地就會過黎serve你。Drink Menu - 成塊乒乓球拍🏓️咁🤣$199 - Forrest’s Seafood Feast 阿『甘』海鮮薈炸蝦🍤+ fish & chips + 海鮮球一堆炸物,基本上食落去都差唔多味😆$198 - Shrimp New Orleans 特色蒜香牛油辣汁扒大蝦配茉莉香飯呢個反而有驚喜,好多蝦,個汁送飯好正,忌廉辣汁,如果佢比多d汁會更好!塊包一凍左就硬哂唔好食,記得襯熱食呀!呢到定價唔算平,但味道質素OK,又有景色睇,拍拖慶祝黎講係一個唔錯既選擇

Drink Menu - 成塊乒乓球拍🏓️咁🤣

炸蝦🍤+ fish & chips + 海鮮球

一堆炸物,基本上食落去都差唔多味😆

$198 - Shrimp New Orleans
特色蒜香牛油辣汁扒大蝦配茉莉香飯

塊包一凍左就硬哂唔好食,記得襯熱食呀!

15 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日