2018-08-15 1260 瀏覽
為咗響應“大台”東X西望”嘅廣告效應!我哋一行7人浩浩蕩蕩咁有目的哋去食“梳平厘”!😄明知太平館中午時段都幾多人排隊,我呢啲識途老馬梗知道要訂位先為上策!😆由其係我哋重係7個大人,重唔速速訂位咩😤我哋先頭部隊喺12:30到達,侍應,哥哥就帶我哋入座,(其實我幫襯咁耐,佢哋嘅服務態度都唔係咁差!反而重覺得佢哋招呼得好勤快吖!😊👍)好喇!我點了:黑椒豬扒併牛舌(大熱勝出我哋大部份都點呢個餐,/粟米忌廉湯!)先嚟熱辣辣嘅餐包配忌廉湯😊(忌廉湯都好大碗,其實佢哋嘅羅宋湯都唔差架)跟住飯到喇!我和同事都差不多食完飯!當然等戲肉~梳乎厘“到”!大家不約而同呼叫:嘩嘩嘩啦😂個梳乎厘大到呢!相機唔少得食先啦😜梳乎厘鬆軟有蛋香!甜度適中,食到大家都欲罷不能!大家講笑話下次每人叫一個食添!😂太平館除咗瑞士雞翼、梳乎厘、燒豬脾肉出名外!其實我個人都喜歡焗芝士蝦球飯(之前起碼有7隻大蝦😊現在約5隻啦)砵酒牛舌(牛舌軟淋,砵酒汁香濃帶少少苦味!)💥其實太平館啲服務真係唔差喎!啲侍應哥哥醒目勤快,見我哋好似有啲餐未嚟都即刻幫我哋跟進,出餐又快!😊
每天都轉款嘅中午餐牌
熱辣辣嘅餐包+粟米忌廉湯!正👍
黑椒豬排併牛舌飯!
嘩嘩嘩!梳乎厘!😂😂😂
2018-08-15