2022-06-01
今日一行四人早上食早餐,從未幫襯過,隨便吃個早餐,點知會食完一肚氣。我哋四人坐最入面卡位,三人各點了早餐set, 另外一人淨飲。座位坐得窄都唔緊要,茶仔預咗,但係個員工放飲品時無禮貌地話:你坐埋D,唔係我唔夠位上餐。其實當時我哋只係正常咁坐,並無坐得特別離行離辣。心諗,係你地方淺窄,唔好意思,唔該借一借,小心熱水呢啲基本茶仔禮貌都冇,都算,當係茶仔實有啲冇禮貌嘅人。我哋因為有些事情要商討,所以一路食一路傾,食咗一粒鐘,其中一個同行朋友叫多一杯咖啡,個員工突然粗暴地叫我地都係埋單走人!我果一刻真係O咗咀,起身望下,我以為成村人排緊隊入嚟食,點知係冇人排隊而且有幾張枱係吉枱!可能我真係識見少,唔知茶仔都有限時交枱,而且係極無禮貌,唔好意思都冇句。若然係有人排緊隊,我都算,又吾係。你間鋪仔若然有交枱時間,好心你寫番張大字報貼出嚟吖。服務態度這樣惡劣,食物好食到識飛都冇用(更何況不是)black list 永不再幫襯!🤬🤬🤬