2022-08-24 89 瀏覽
之前試過一次嘅西餐廳,上次食我覺得非常好食,所以難得女朋友今日過嚟搵我,我就帶佢試吓呢一間餐廳。一入到餐廳女朋友已經話mood 好好,而且坐得非常之舒服😌因為我非常肚餓關係所以即刻嗌咗餐廳呀招牌菜熔岩芝士醬漢堡,之前見到夜非常想食,但因為食咗其他嘢所以就冇試到,今次終於有機會叫佢,呢個芝士醬漢堡真係超級好味,芝士醬多到係會流晒出嚟,而且味道非常之濃郁。薯條嘅份量十分多,真係可以食到飽。而比較細食嘅女朋友就叫香煎吞拿魚扒配薯蓉,吞拿魚配埋佢特製嘅醬汁,將魚嘅鮮味帶左岀黎,薯蓉有好香嘅牛油味,兩樣嘢配搭埋一齊真係好出色。後記,佢啲嘢食一直都保持係好好嘅水準,女朋友話下次再入嚟粉嶺嘅時候都要再食。

一入到餐廳女朋友已經話mood 好好,而且坐得非常之舒服😌