2011-09-08
Book 咗枱7:30pm 去到時有幾張吉枱, 但老闆娘話無枱. 再表明book 咗枱, 都要等先可以入座.叫落單都叫咗15分鐘, 先有人幫落單. 第一張單叫咗加多加多, 咖哩鷄, 薄餅, 黃薑飯, 5隻鷄翼. 叫satay, 無satay. 叫春捲, 無春捲. 5分鍾後見唔到唯一一個落單亞姐決定自己再去counter 落order 蝦醬炒通菜. 15分鐘後第一樣來係蝦醬炒通菜, 好鹹.之後15分鐘無嘢嚟.再過10分鐘有個亞姐問你咪D菜嚟謫齊, 我地話得一樣叫佢跟. 再過10分鐘有4隻鷄翼到 (唔係5隻), 叫佢跟. 鷄翼一去不返.再過15分鐘問亞姐到底點, 亞姐先話D單寫得枱號唔清楚我地D菜應該好快到.結果9點再有得食. 黃薑飯材料有鷄 (頗辣), 牛, 半隻蛋, 豆乾, 味道唔錯.印尼薄餅同印度薄餅一樣, 有D失望.鷄翼可以給80分, 不過面D椰糖太甜.咖哩鷄一D都唔辣, 一百分好味.9點15分加多加多都唔出場, 要再出聲. 後來出現的加多加多好似剛沖完涼未乾身, 濕淋淋, 好難接受, 好難食. 好不一樣的加多加多. 如果要俾分我要俾 -10分. 我印象中印尼最好
15分鐘後第一樣來係蝦醬炒通菜, 好鹹.
之後15分鐘無嘢嚟.
結果9點再有得食.
印尼薄餅同印度薄餅一樣, 有D失望.
鷄翼可以給80分, 不過面D椰糖太甜.
咖哩鷄一D都唔辣, 一百分好味.
9點15分加多加多都唔出場, 要再出聲. 後來出現的加多加多好似剛沖完涼未乾身, 濕淋淋, 好難接受, 好難食. 好不一樣的加多加多. 如果要俾分我要俾 -10分. 我印象中印尼最好食係加多加, 而峇里餐廳卻將我的加多加多預備得似落湯鷄, 好大打擊
9點40分結帳, 薄餅應該係$24, 但收$48. 結果要問先改返$24.
全店樓面4個, 包括老闆娘負責收錢, 1個收枱, 1個負責落單, 1個負責上菜. 係到食飯EQ低D到要想想先好去. 我就應該唔會有下次.