2021-12-23 431 瀏覽
其實我真係好鍾意食呢一間嘅burger,次次嚟親都淨係食5號 MO Burger,今晚唔知做咩事心血來潮見到個牛油果即刻好想試其他,所以就叫咗9號牛油果燒雞扒漢堡Chicken Mexicana 配菜我要左沙律,加咗杯朱古力奶昔。我眼見個漢堡有sour cream、牛油果醬、芝士、蕃茄同埋燒雞扒,塊雞扒佢哋整得好好,好Juicy,牛油果醬就唔係純牛油果,裏面應該有墨西哥辣椒之類嘅嘢,因為我食到嗰啲味,整體上我覺得成個包好好食,成件事好夾。我第一次飲朱古力奶昔,估唔到原來佢哋呢間burger店嘅朱古力奶昔係咁正!朱古力味有夠濃,又唔會好稀,正!(講個秘密比大家聽,點解我選擇左沙律,除咗我想食多啲菜之外,其實我覺得佢哋嘅薯條唔好食😅,不過口味嘅嘢始終好過人,唔信嘅你哋試吓)