2023-05-11
服務:早幾日去買左兩個晚餐外賣,睇menu係寫有例湯"及"熱飲,落單時收銀冇出聲,淨係問飲咩,之後出張單唔見有例湯。諗住可能單冇寫姐,食開d茶餐廳多數都有,點知最後都係冇湯,問返個職員(似係高級d/話事人feel),佢話外賣要加錢先有例湯......可能係我搞錯啦,算數🤷🏻♂️唔知例湯係咪好重料呢,竟然堂食先送,有飲過嘅大家比下意見🤣-----價錢:一個餐58蚊,包熱飲,冇例湯,外賣盒(發泡膠)加1蚊......貴唔貴就見仁見智,我就覺得唔值,原因如下👇🏼-----食物質素:我諗睇圖都感覺到🤣顏色上已經冇吸引力;飯同河粉都唔夠味,淡茂茂。~西炒飯,飯炒到一舊舊痴埋,失敗材料又少,得d飯多。~乾炒牛河,d牛肉淋到一個點,食得出落左好多梳打粉,苦苦地,材料都係一樣地少。-----飲品:茶走,唔夠甜,茶底唔靚,唔滑,諧霎霎。檸茶都係茶底出事。-----結論:唔會再幫襯,服務唔太友善;之前試過兩餸飯,太油,平都冇用,完。
唔知例湯係咪好重料呢,竟然堂食先送,有飲過嘅大家比下意見🤣
價錢:
食物質素:
~
西炒飯,飯炒到一舊舊痴埋,失敗
材料又少,得d飯多。
~
飲品:
茶走,唔夠甜,茶底唔靚,唔滑,諧霎霎。
檸茶都係茶底出事。
結論: