2022-04-28 603 瀏覽
新開幕又有咁多報道,即管去試試。唔知猶自可,一讀就出事。午餐同一班同事去食,訂咗位,係唔洗等位就可以直接入去。帶位個位,有闊落地方唔行,偏偏要帶人行滿有人嘅行仔。坐低都諗左好一陣,終於諗好嗌乜嘢,諗住叫附近個侍應落單,舉極手叫佢都好似望唔到咁,好啦終於望到,終於落咗單。等左一陣,有個黑口黑面嗰個侍應放兩碟前菜上枱,「Parma ham、沙律」,但我哋只係叫左一個set,冇理由咁筍有兩個前菜,好心同黑口黑面嗰個侍應反映只得一個set,係咪有晒兩個前菜,佢反問返我哋叫咗啲咩,我地真係冇記低,個黑口黑面嘅侍應用好不情願嘅面口喺個袋度攞出iPad check下訂單,之後即攞走左個沙律。我哋都呆咗一呆,冇諗過喺呢個level嘅餐廳食嘢都會俾人凶。Pizza上面自動加🦟不在話下。Main course都係食完Pizza30分鐘後,催單仲要等多陣先上菜。好在Main course牛面係好味嘅,配上creamy嘅白汁。餐飲檸檬特飲落重料,酸到咁嘅樣😣。甜品芒果布甸不過不失。食完所有嘢之後,叫左埋單。又係黑口黑面嗰個侍應出現,俾左張單我。憶述坐我對面嗰位同事講,黑口黑面嗰個侍應係hea加冇望住我有冇接到
新開幕又有咁多報道,即管去試試。唔知猶自可,一讀就出事。

Pizza上面自動加🦟不在話下。

餐飲檸檬特飲落重料,酸到咁嘅樣😣。甜品芒果布甸不過不失。

食完所有嘢之後,叫左埋單。又係黑口黑面嗰個侍應出現,俾左張單我。憶述坐我對面嗰位同事講,黑口黑面嗰個侍應係hea加冇望住我有冇接到張單咁俾我。收左張咭去埋單返嚟,直接俾晒咁多張單(我地一共三枱),話「三張都係你哋嘅。」咁就想走啦。
咁嘅服務態度,我諗起澳牛啲侍應
2022-04-25